Välkommen till Nordisk Yta

Proffs på måleri & renovering

Om Nordisk Yta

Nordisk Yta är en företagsgrupp bestående av 3 måleriföretag i Mellansverige samt två specialbolag för plåttaksmålning. Tillsammans är vi cirka 200 personer som arbetar med måleri och färgbutiker samt andra hantverk så som golvläggning, kakelsättning m.m. Vår butik hittar du i Vadstena samt på nätet där du hittar oss på nywebbutik.se.

Tittar på olika färger för att bestämma vilken färg personen ska ha i sitt hem.

Vi har valt att samarbeta inom Nordisk Yta för att utveckla våra företag och dela på gemensamma kostnader – allt för att hela tiden bli bättre gentemot dig som kund. Företagen inom Nordisk Yta ägs och drivs lokalt vilket borgar för stort engagemang och långsiktigt agerande!

Nordisk Yta erbjuder dig det mesta inom måleri och vi vänder oss till privatpersoner, privata fastighetsägare och offentliga beställare med höga förväntningar på utförandet. Måleri som gör skillnad helt enkelt!

Inom gruppen kan vi erbjuda samma tjänster och avtal för dig som har fastigheter på flera orter – praktiskt och bra.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.

 Kundservice   Företagen inom Nordisk Yta