Välkommen till Nordisk Yta

Proffs på måleri & renovering

Golvläggning

Om du vill lägga om dina golv hemma eller på företaget så har vi kompetenta golvläggare som hjälper dig med läggningen av trägolv, klinker och olika mattor. Vi arbetar med flera kända leverantörer så som Forbo, Golvabia och Tarkett för att kvalitén liksom nöjdheten ska vara hög.

Tjänster

Utöver läggning kan vi även hjälpa dig med omslipning av dina golv. Självklart lackar eller oljar vi sedan efter dina önskemål. Vill du göra det själv så är du välkommen in för rådgivning. Om du vill lägga in golvvärme eller byta golv ovanpå ett värmegolv så finns det flertalet saker att tänka på. Kom in till butiken så planerar vi tillsammans. Är du intresserad av att få ett golv inlagt så besöker vi mer än gärna dig för att på plats titta på förutsättningarna. Du får sedan en offert med information om arbetets omfattning och eventuellt ROT – avdrag.

Golvtyper

Trägolv finns i olika tjocklekar och träslag med olika hårdhetsgrad. När du väljer golv finns det dem som är slipbara flera gånger men även sådana som inte kan slipas om alls. Ett annat typ av golv är laminat. Det finns i olika strukturer och mönster som kan vara trä- eller stenimitation. Laminat är ett rent konstgjort material som tål hårt slitage och utspillda vätskor utan att repas eller missfärgas. Golvet är ett billigare alternativ än trä men kan ibland upplevas som kallt i jämförelse.

Valet beror på tycke och smak, rummets slitage och din önskan om nivå av underhåll. Välkommen in och titta och jämför!

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.

 Kundservice   Företagen inom Nordisk Yta